Nameless – House noises (Jongerenjury Film by the Sea 2018)

by lsterringpublished on 22 april 2018

(2018, Jongerenjury Film by the Sea) Deze videoclip werd gemaakt in het kader van ‘Clipshoot’, een project van de jongerenjury van Film by the Sea.

Sinds 2010 heeft dit festival een eigen jongerenjury waarbij een groep van 25 jongeren uit Nederland en Vlaanderen een eigen winnende film kiezen.

Onderdeel van dit project is de clipshoot waarbij in één dag tijd door de deelnemers van de jury 4 clips worden bedacht en gedraaid van 4 jonge Zeeuwse muzikanten/groepen.

In 2018 waren dat de bands Nameless, Dylan, The Flow en Brook & Fields.

Productie: Rob Maaskant en Perry Mulder.

Nameless – House noises
https://www.facebook.com/Nameless-2010658115918436/

Volgende clips

(2016, Rinke Slump). Kevin Village – ‘Hou me vast’. De tweede single na ‘Papillon / Zoals een vlinder’ in de come-back van Kevin Village (Kees van Vredegem uit Goes). Het nummer produceerde hij samen met Peter Wessel (op gitaar en banjo). Verder spelen mee Marieke Brokamp (viool), John Vos (bas) en Matthijs Sturm (drums en percussie). Na een muzikale carriere in de jaren 80 kwam Kevin Village al eerder in de belangstelling met de groep No Frontiers met een uitstapje naar de Ierse folkmuziek. Daarna heeft hij zich voornamelijk ingezet voor het ondersteunen van goede doelen zoals War Child (nog steeds trouwens).

2013. The Blues Sensation is een Walchers Powertrio, bestaande uit: Jeroen Brand, Jeroen Portier en Tonny Soolsma. Brengt hun dampende blues overwegend in het Engels, maar maakt af en toe een uitstapje naar het Nederlandstalige werk.
(2018, Jongerenjury Film by the Sea) Deze videoclip werd gemaakt in het kader van ‘Clipshoot’,een project van de jongerenjury van Film by the Sea. Sinds 2010 heeft dit festival een eigen jongerenjury waarbij een groep van 25 jongeren uit Nederland en Vlaanderen een eigen winnende film kiezen. Onderdeel van dit project is de clipshoot waarbij in één dag tijd door de deelnemers van de jury 4 clips worden bedacht en gedraaid van 4 jonge Zeeuwse muzikanten/groepen. In 2018 waren dat de bands Nameless, Dylan, The Flow en Brook & Fields. Productie: Rob Maaskant en Perry Mulder.

Reageer op dit artikel

Alsjeblieft Inloggen om te reageren