0

Kevin Village – Saturday morning

by lsterringpublished on 23 oktober 2019

Kevin Village is geen onbekende in de muziekwereld. Hij maakt al vele jaren kwaliteitsmuziek en dat is niet onopgemerkt gebleven.

De geschiedenis gaat terug naar de jaren 80 waarin diverse singles en lp’s uitgebracht werden. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s, o.a. Bij VERONICA: TINEKE, NCRV: JAN RIETMAN LOS VAST, KRO: HANS VAN WILLIGENBURG en TROS : CHIEL MONTAGNE OP VOLLE TOEREN ETC.

Zijn carriere nam een andere wending toen hij met de groep No Frontiers een uitstapje maakte naar de Ierse folkmuziek. Na deze periode begon hij toch weer met het schrijven van liedjes en samenwerking met zijn producer Peter Wessel.

Na een aantal Nederlandstalige singles zoals Zoals een vlinder, Hou me vast, Waarom, Als twee honden vechten om een been en Factor 50 en het Franstalige Papillon, komt Kevin nu met een Engelstalige single met als titel SATURDAY MORNING. Dit is een heerlijk swingend lied. Van SATURDAY MORNING is tevens een videoclip gemaakt en deze is op aanvraag te verkrijgen.

Voor info Geert Hakze tel. 06-42 54 85 68/geert@showbizzinfo.com

Info Kevin Village tel. 06- 21 84 81 00 /vvredegem@zeelandnet.nl

0
Schrijf de eerste reactie op “Kevin Village – Saturday morning”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties