0

Kevin Village – Louise

by lsterringpublished on 15 mei 2020

(2020) Kevin Village is het alter ego van Kees van Vredegem uit Goes. In de jaren 80 was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s, onder andere bij VERONICA: Tineke, NCRV: Jan Rietman, Los Vast, KRO: Hans van Willigenburg en TROS : Chiel Montagne op Volle Toeren etc. Hij bracht verschillende elpees uit. Daarna was hij een tijd succesvol met Ierse Folk in ‘No Frontiers’.

De laatste jaren bracht hij een aantal Nederlandstalige singles zoals ‘Zoals een vlinder’, ‘Hou me vast’, ‘Waarom’, ‘Als twee honden vechten om een been’ en ‘Factor 50’ en het Franstalige ‘Papillon’. En in het afgelopen jaar het Engelstalige ‘Saturday morning’.

Beeld: Inge Maria en Sid Dankers. Edit: Sid Dankers Compositie: Kevin Village / Tekst: Meindert Inderwisch Opname en mastering: Uptide Studio, Evergem Dank aan Peter Wessel.

Kevin Village – vvredegem@zeelandnet.nl
Geert Hakze – geert@showbizzinfo.com

0

Volgende clips

Kevin Village is geen onbekende in de muziekwereld. Hij maakt al vele jaren kwaliteitsmuziek en dat is niet onopgemerkt gebleven. De geschiedenis gaat terug naar de jaren 80 waarin diverse singles en lp’s uitgebracht werden. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s, o.a. Bij VERONICA: TINEKE, NCRV: JAN RIETMAN LOS VAST, KRO: HANS VAN WILLIGENBURG en TROS : CHIEL MONTAGNE OP VOLLE TOEREN ETC. Zijn carriere nam een andere wending toen hij met de groep No Frontiers een uitstapje maakte naar de Ierse folkmuziek. Na deze periode begon hij toch weer met het schrijven van liedjes en samenwerking met zijn producer Peter Wessel. Na een aantal Nederlandstalige singles zoals Zoals een vlinder, Hou me vast, Waarom, Als twee honden vechten om een been en Factor 50 en het Franstalige Papillon, komt Kevin nu met een Engelstalige single met als titel SATURDAY MORNING. Dit is een heerlijk swingend lied. Van SATURDAY MORNING is tevens een videoclip gemaakt en deze is op aanvraag te verkrijgen. Voor info Geert Hakze tel. 06-42 54 85 68/geert@showbizzinfo.com Info Kevin Village tel. 06- 21 84 81 00 /vvredegem@zeelandnet.nl

Schrijf de eerste reactie op “Kevin Village – Louise”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties