0

Kees van Vredegem – Waarom

by lsterringpublished on 2 juni 2020

(2017, Sid Dankers) Na het grote succes van het Franstalige nummer “Papillon” en het Nederlandse lied “Hou me vast” volgt wederom een Nederlandstalige single met de titel “WAAROM”.

Tineke de Nooij, al sinds de jaren 70 een goede vriendin, bracht hem in contact met Jan-Simon Minkema (acteur, zanger, schrijver en kunstenaar). De meeste mensen zullen hem herinneren van de Familie Knots. Hij schreef voor vele artiesten en heeft nu de tekst geschreven van deze nieuwe single “WAAROM”.

Kevin Village (artiestennaam van Kees van Vredegem) is geen onbekende in de muziek. Al jaren brengt de zanger prettig in het gehoor liggende kwaliteitsmuziek. Hij bracht in de jaren 80 diverse singles en lp’s uit. Tevens was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s.

Onlangs dook hij de studio in met zijn vaste producer Peter Wessel, die de productie en arrangementen voor zijn rekening nam. Deze cd werd opgenomen in de Uptide studio in Ertvelde in België van Theo de Witte.

Bij deze single werd een mooie videoclip gemaakt door Sid Dankers . Deze is op aanvraag te verkrijgen en staat ook op zijn Youtubekanaal.

Voor een interview en info: SHOWBIZZINFO TEL. 0624-548568

0
Schrijf de eerste reactie op “Kees van Vredegem – Waarom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties