JPdeKlerk – Fragile Paradise

by lsterringpublished on 5 maart 2019

(2019, regisseur Rob Marinissen) Presentatie op 24 Januari 2019 in poppodium ‘De Spot’ in Middelburg

Lineup:
JP deKlerk vocals & guitar.
Lonneke de Klerk backing vocals & percussion.
Ralf Wychgel guitars, tenor guitar, mandolin, harmonica & backing vocals.
Bas Riedé pedal steel guitar, guitars , 12 string guitar, harmonica & backing vocals.
Loek van der Linde bass guitar.
Marc Blom drums & percussion.

JP Music Productions | +31 6 8161 4196 info@jpdeklerk.com | www.jpdeklerk.com

Volgende clips

Kevin Village is geen onbekende in de muziekwereld. Hij maakt al vele jaren kwaliteitsmuziek en dat is niet onopgemerkt gebleven. De geschiedenis gaat terug naar de jaren 80 waarin diverse singles en lp’s uitgebracht werden. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s, o.a. Bij VERONICA: TINEKE, NCRV: JAN RIETMAN LOS VAST, KRO: HANS VAN WILLIGENBURG en TROS : CHIEL MONTAGNE OP VOLLE TOEREN ETC. Zijn carriere nam een andere wending toen hij met de groep No Frontiers een uitstapje maakte naar de Ierse folkmuziek. Na deze periode begon hij toch weer met het schrijven van liedjes en samenwerking met zijn producer Peter Wessel. Na een aantal Nederlandstalige singles zoals Zoals een vlinder, Hou me vast, Waarom, Als twee honden vechten om een been en Factor 50 en het Franstalige Papillon, komt Kevin nu met een Engelstalige single met als titel SATURDAY MORNING. Dit is een heerlijk swingend lied. Van SATURDAY MORNING is tevens een videoclip gemaakt en deze is op aanvraag te verkrijgen. Voor info Geert Hakze tel. 06-42 54 85 68/geert@showbizzinfo.com Info Kevin Village tel. 06- 21 84 81 00 /vvredegem@zeelandnet.nl

(2018, Jongerenjury Film by the Sea) Deze videoclip werd gemaakt in het kader van ‘Clipshoot’,een project van de jongerenjury van Film by the Sea. Sinds 2010 heeft dit festival een eigen jongerenjury waarbij een groep van 25 jongeren uit Nederland en Vlaanderen een eigen winnende film kiezen. Onderdeel van dit project is de clipshoot waarbij in één dag tijd door de deelnemers van de jury 4 clips worden bedacht en gedraaid van 4 jonge Zeeuwse muzikanten/groepen. In 2018 waren dat de bands Nameless, Dylan, The Flow en Brook & Fields. Productie: Rob Maaskant en Perry Mulder.

(2018, Jongerenjury Film by the Sea) Deze videoclip werd gemaakt in het kader van ‘Clipshoot’, een project van de jongerenjury van Film by the Sea.

2013. The Blues Sensation is een Walchers Powertrio, bestaande uit: Jeroen Brand, Jeroen Portier en Tonny Soolsma. Brengt hun dampende blues overwegend in het Engels, maar maakt af en toe een uitstapje naar het Nederlandstalige werk.

Reageer op dit artikel

Alsjeblieft Inloggen om te reageren